dankort
Vi tager mod Dankort
i butikken

Senest opdateret
13. december 2016

Ansigtsbehandlinger

Dit ansigt er dit spejl udadtil. Vi lever i en stærkt forurenet og stresset verden, hvor tid er blevet et gode, ingen har.

Melissa ansigtsbehandlinger er unikke, skønne og anderledes.  Fyldt med masser af urter, vitaminer og antioxidanter.

Alle ansigtsbehandlingerne indeholder: Afrensning, peeling,toning, serum, massage med afstemte aktive produkter, maske og en dagcreme. Under behandlingen gives en hånd- eller fodmassage.

Vi giver dig det bedste af det bedste indenfor økologi og bruger kun eksklusive økologiske produkter, som er produceret i Danmark.  Vi tilbyder ansigtsbehandlinger og produkter til alle hudtyper.


Store økologisk ansigtsbehandling uden dybderens:

Varmekompres, afrens, peeling, toning, serum, ansigtsmassage, maske, dag- og øjencreme. Når du ligger med masken, vil du få en hånd- eller fodmassage efter eget valg.
Varighed ca. 60 min.

Lille økologisk ansigtsbehandling:

Behandlingen består af ansigtskompres, peeling, maske efter hudtype samt en let ansigtsmassage. Varighed 40 min.

Dybderens:

Har du problemer med urenheder i ansigtet eller på ryggen kan denne behandling afhjælpe dette.

Ansigtsbehandlingen består af: Kompres, afrens, peeling, dybderens, maske, dag- og øjencreme.
Varighed 60 min.

Rygbehandlingen består af: Kompres, afrens, dybderens, karolinmaske, og afsluttende creme. 
Varighed 60 min.

Japansk lifting (naturligt ansigtsløft):

Dette er en dejlig ansigtsbehandling med udgangspunkt i ansigtszoneterapi. Den er kendt for sin unikke evne til at stramme og løfte huden op. Behandlingen påvirker ansigtets ydre tegn på ældning, rynker samt poser under øjnene. Collagenproduktionen, muskeltonus, hudens og vævets spændstighedhed stimuleres. Kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande reguleres. Denne behandling virker afstressende og beroligende, og man vil opleve en ny og dejlig glød og vitalitet i ansigtet allerede efter første behandling. Dette er en behagelig metode til at vedligeholde et sundt og naturligt udseende uden brug af kemiske eller kirurgiske rynkereducerende metoder og bruges i dag af kvinder og mænd i hele verden. Til denne behandling anvendes udelukkende økologiske produkter og består af følgende: Afrensning af ansigtet, peeling, maske, hovedbundsmassage, ansigtsmassage (lifting), ansigtssaltstensmassage, øjencreme og hybenrosekerneolie.
Varighed 60 min.

For priser se her.