Dankort
Vi tager mod Dankort
både i butikken
og her på siden

Senest opdateret
7. juli 2015

Ansigtsbehandlinger

Dit ansigt er dit spejl udadtil. Vi lever i en stærkt forurenet og stresset verden, hvor tid er blevet et gode, ingen har.

Vitalis ansigtsbehandlinger er unikke, skønne og anderledes.  Fyldt med masser af urter, vitaminer og antioxidanter.

Alle ansigtsbehandlingerne indeholder: Afrensning, peeling,toning, serum, massage med afstemte aktive produkter, maske og en dagcreme. Under behandlingen gives en hånd- eller fodmassage.

Vælg mellem følgende behandlinger:


Quiete til rød/sensibel hud:

Kender du følelsen af, at huden føles irriteret og stram, efter du har plejet den. Vitalis Quiete er fyldt med blåbær, som indeholder mange antioxidanter. Antioxidanter hjælper med at stabilisere og genopbygge huden. Denne behandling  løser op for spændinger og giver fornyet energi. Huden bliver blød og stråler med ny glans. I denne behandling indgår en hånd- eller fodmassage.
Varighed 60 min. 


Depurant til alle hudtyper:

Vitalis Depurant er en dybde- og opbyggende behandling, hvor aktive produkter indsluses i huden, hvorved ansigtet får mere fylde og glød. I denne behandling indgår der reflekszoneterapi, som stimulerer de indre organer. Dette aktiverer hudens celler til at forny og genopbygge sig.
Varighed 60 min.

Rugiada til tør hud:

Til tør hud, som ikke kan få  fugt nok, er denne behandling et must. Damp og de skønne blomster fra alperne giver din hud fugt og fylde. I denne behandling provokeres huden ved at udtørre den for at opnå en kontrareaktion. Ved hjælp af massage/strygninger med alpeblomster udtørres huden. Denne fugtmangel får huden til at absorbere dobbelt så meget nærende creme, som en ikke-provokeret hud.

I denne behandling indgår en lækker håndmassage som giver tørre hænder blødheden tilbage.
Varighed 60 min.

Well-age til den modne hud:

At ældes og blive ældre er smukt. Denne behandling tager hensyn til de problemer, som kan påvirke hudens tilstand hos den modne kvinde. Her stimuleres hudens funktion og blodcirkulation. Fugt og energi tilføres huden, så denne beskyttes mod frie radikaler. Collagen- samt endorfinproduktionen aktiveres. I denne behandling indgår en afstressende håndmassage.
Varighed 60 min.

Energia til den unge hud:

I puberteten udsættes kroppen for hormonsvingninger, som kan medføre fedtet hud med tendens til urenheder. Power og vitalitet af højeste kvalitet til uren hud eller hud med dårlig blodgennemstrømning. Specielle virkningsstoffer, æteriske olier, naturlig phyto-kompleks og værdifulde planteekstrakter renser og toner huden, som derved genvinder sin vitalitet og skønhed. Behandlingen kombineres med hånd eller fodmassage.
Varighed 60 min.

Dybderens:

Har du problemer med urenheder i ansigtet eller på ryggen kan denne behandling afhjælpe dette.

Ansigtsbehandlingen består af: Kompres, afrens, peeling, dybderens, maske, dag- og øjencreme.
Varighed 60 min.

Rygbehandlingen består af: Kompres, afrens, dybderens, karolinmaske, og afsluttende creme. 
Varighed 75 min.

Japansk lifting (naturligt ansigtsløft):

Dette er en dejlig ansigtsbehandling med udgangspunkt i ansigtszoneterapi. Den er kendt for sin unikke evne til at stramme og løfte huden op. Behandlingen påvirker ansigtets ydre tegn på ældning, rynker samt poser under øjnene. Collagenproduktionen, muskeltonus, hudens og vævets spændstighedhed stimuleres. Kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande reguleres. Denne behandling virker afstressende og beroligende, og man vil opleve en ny og dejlig glød og vitalitet i ansigtet allerede efter første behandling. Dette er en behagelig metode til at vedligeholde et sundt og naturligt udseende uden brug af kemiske eller kirurgiske rynkereducerende metoder og bruges i dag af kvinder og mænd i hele verden. Til denne behandling anvendes udelukkende økologiske produkter og består af følgende: Afrensning af ansigtet, peeling, maske, hovedbundsmassage, ansigtsmassage (lifting), ansigtssaltstensmassage, øjencreme og hybenrosekerneolie.
Varighed 70 min.

Lille økologisk ansigtsbehandling:

Til denne behandling bruges produkter fra Alperne. Behandlingen består af ansigtskompres, peeling, maske efter hudtype samt en let ansigtsmassage. Varighed 40 min.

Priser:

Stor økologisk ansigtsbehandling 60 min 600,-
Stor økologisk ansigtsbehandling med dybderens 60 min 650,-
Lille økologisk ansigtsbehandling 40 min 450,-
Lille økologisk ansigtsbehandling med dybderens 50 min 500,-
Japansk lifting 70 min 600,-