dankort
Vi tager mod Dankort
i butikken

Senest opdateret
13. december 2016

Massager


Helkropsmassage incl. fodbad, varmekompres og ansigtsmassage:

Denne massage er en skøn og nænsom behandling. Behandlingen starter med et fodbad, som efterfølges af en skøn og dybdegående massage, der efterlader din krop dejligt afslappet. og afsluttes med et varmt ansigtskompres ligeledes med æterisk olie.
Varighed 120 min.

Fysiurgisk massage:

Her arbejdes på hele bagsiden af kroppen. En effiktiv og intens massage, hvor alle store og små muskelgrupper gennemarbejdes. Kroppen efterlades dejlig varm og afspændt.
Varighed 60 min.


Den syvende himmel:

Denne behandling får dig til at slappe af i en travl hverdag. Varm olie hældes forsigtigt på kroppen og masseres nænsomt ind i huden. Denne massage er en wellness-massage, som efterlader kroppen helt afslappet. 
Varighed 60 min.


Rygmassage:

Til dig, som har muskelinfiltrationer og myoser i ryg/skuldre/nakke.
Varighed 30 min.

Rygmassage med varme lavasten:

De varme lavasten smelter spændinger og myoser væk på den mest behagelige måde, du kan tænke dig, og efterlader din krop utroligt afslappet.
Varighed 30 min.


Kombi rygmassage:

I denne massage veksles mellem hotstonemassage og almindelig massage. De varme sten gør muskulaturen blød, så det er nemmere at massere i dybden. Behandlingen afsluttes med de varme sten.
Varighed 35 min.


Stenmassage:

Denne massage er en skøn og effektiv massage. Her kan veksles mellem varme basaltsten og  kølige marmorsten under hele massagen. Ved denne kombination opnås en meget dyb og effektiv behandling, der arbejder videre i kroppen i op til 72 timer. Modvirker stress, søvnproblemer, uro og muskelsmerter.
Varighed 90 min.


Hotstone:

I denne massage af hele kroppen indgår der kun varme lavasten, som giver dig en dyb og intens massage.
Varighed 70 min.


Dybdemassage/sportsmassage:

Denne massage er en meget dyb massage, hvor man går ned i den konkrete spænding, du har. Det kan f.eks. være iskias, skulderproblemer, lændesmerter, samt store spændinger og smerter i nakke, baller eller ben. Ved hjælp af specielle massageteknikker og greb øges blodgennemstrømningen i den spændte muskel, og du vil mærke en tydelig bedring af din tilstand.

Denne behandling kan i særlige tilfælde kombineres med Cupping. Cupping er en gammel kinesisk behandlingsteknik, som går ud på, at man skaber et vacuum over det spændte område på kroppen. På denne måde øges blodgennemstrømningen i det spændte væv, og spændingen vil mindskes betydeligt. 
Varighed fra 30 til 60 min.


Ansigtsmassage:

Incl. varmekompres.
Varighed 30 min. 


Fod- og lægmassage:

Vores fødder bærer os gennem hele livet. Giv dem opmærksomhed i ½ time, og du vil svæve afsted
Varighed 30 min.

Kombi fysiurgisk massage:

Denne massage er en kombination af varme lavasten og fysiurgisk massage af hele bagsiden af kroppen. De varme sten gør muskulaturen blød, så det er nemmere at komme dybere med massagen.
Varighed ca. 60 min.

Vi laver også teenagemassage og gravidmassage - ring og hør nærmere.

Triggerpunktakupunktur:
Dette er en meget effektiv behandling for smerter i bevægeapparatet. Triggerpunkter er stramme/ømme strenge i musklerne, som medfører, at disse forkortes. Dette kan give mange og vedvarende smerter i både muskler og knogler. Ved denne behandling deaktiveres disse hyperaktive centre i musklerne, og man vil fornemme en hurtig smertereduktion. Vi bruger sterileéngangsnåle til denne behandling, som er meget velegnet ved de fleste kroniske og akutte smerter i bevægeapparatet, f.eks.: Skulder - hofter - nakke- og ryg, også iskias - knæ og lyske - albueled og håndled - ankel - hovedpine.
Varighed 30 min.
 

For priser se her.