Dankort
Vi tager mod Dankort
både i butikken
og her på siden

Senest opdateret
7. juli 2015

Massager

Helkropsmassage incl. ansigt:

Denne massage er en skøn og nænsom behandling, hvor hele kroppen masseres. Behandlingen starter med et fodbad med æterisk olie og afsluttes med et varmt ansigtskompres ligeledes med æterisk olie.
Varighed 120 min.

Afspændingsmassage:

Her arbejdes på hele bagsiden af kroppen. En effiktiv og intens massage, hvor alle store og små muskelgrupper gennemarbejdes. Kroppen efterlades dejlig varm og afspændt.
Varighed 60 min.

Rygmassage:

Til dig, som har muskelinfiltrationer og myoser i ryg/skuldre/nakke.
Varighed 30 min.

Ansigtsmassage:

½ times behagelig massage af ansigt, decolte, skuldre og hovedbund.
Varighed 30 min. 


Fod- og lægmassage:

Vores fødder bærer os gennem hele livet. Giv dem opmærksomhed i ½ time, og du vil svæve afsted
Varighed 30 min.

Varm og kølig stenmassage:

Denne massage er en skøn og effektiv massage. Her kan veksles mellem varme basaltsten og  kølige marmorsten under hele massagen. Ved denne kombination opnås en meget dyb og effektiv behandling, der arbejder videre i kroppen i op til 72 timer. Modvirker stress, søvnproblemer, uro og muskelsmerter.
Varighed 90 min.

Hotstone:

I denne massage af hele kroppen indgår der kun varme lavasten, som giver dig en dyb og intens massage.
Varighed 75 min.

Rygmassage med varme lavasten:

De varme lavasten smelter spændinger og myoser væk på den mest behagelige måde, du kan tænke dig, og efterlader din krop utroligt afslappet.
Varighed 30 min.


Kombirygmassage:

I denne massage veksles mellem hotstonemassage og almindelig massage. De varme sten gør muskulaturen blød, så det er nemmere at massere i dybden. Behandlingen afsluttes med de varme sten.
Varighed 35 min.


Kombimassage:

Dette er en pragtfuld massage med både varme sten og almindelig fysiurgisk massage, som afstemmes efter den enkelte kunde. De varme sten løsner effektivt op  i den spændte muskulatur, så det er lettere at massere i dybden hvis der er brug for dette.
Varighed ca. 60 min.

Den syvende himmel:

Denne behandling får dig til at slappe af i en travl hverdag. Varm olie hældes forsigtigt på kroppen og masseres nænsomt ind i huden. Denne massage er en wellness-massage, som efterlader kroppen helt afslappet.
Varighed 60 min.

Dybdemassage/sportsmassage:

Denne massage er en meget dyb massage, hvor man går ned i den konkrete spænding, du har. Det kan f.eks. være ischias, skulderproblemer, lændesmerter, samt store spændinger og smerter i nakke, baller eller ben. Ved hjælp af specielle massageteknikker og greb øges blodgennemstrømningen i den spændte muskel, og du vil mærke en tydelig bedring af din tilstand.

Denne behandling kan i særlige tilfælde kombineres med Cupping. Cupping er en gammel kinesisk behandlingsteknik, som går ud på, at man skaber et vacuum over det spændte område på kroppen. På denne måde øges blodgennemstrømningen i det spændte væv, og spændingen vil mindskes betydeligt.
Varighed 30 eller 60 min.

Vi laver også teenagemassage og gravidmassage - ring og hør nærmere.

Triggerpunktakupunktur:
Dette er en meget effektiv behandling for smerter i bevægeapparatet. Triggerpunkter er stramme/ømme strenge i musklerne, som medfører, at disse forkortes. Dette kan give mange og vedvarende smerter i både muskler og knogler. Ved denne behandling deaktiveres disse hyperaktive centre i musklerne, og man vil fornemme en hurtig smertereduktion. Vi bruger sterileéngangsnåle til denne behandling, som er meget velegnet ved de fleste kroniske og akutte smerter i bevægeapparatet, f.eks.: Skulder - hofter - nakke- og ryg, også iskias - knæ og lyske - albueled og håndled - ankel - hovedpine.
Varighed 30 min.

Priser:

Aromaterapi 120 min 1100,-
Den Syvende Himmel 60 min 625,-
Helkropsmassage 120 min 995,-
Dybdemassage ½ time 30 min 450,-
Dybdemassage 1 time 60 min 900,-
Afspændingsmassage 60 min 625-
Rygmassage 30 min 425-
Rygmassage med varme lavasten 30 min 400,-
Kombirygmassage 35 min 450,-
Kombi afspændingsmassage ca. 60 min 650,-
Stenmassage med kolde og varme sten 90 min 900,-
Stenmassage med varme sten 75 min 750,-
Ansigtsmassage incl. varmekompres 30 min 350-
Fodmassage incl. fodbad 30 min 350-
Triggerpunktsakupunktur 30 min 300,-